Tieperdetiep hoera!

Betekst bestaat 5 jaar!

Wie heeft die tijd toch leren vliegen. Dit jaar bestaat mijn tekstbureau alweer 5 jaar. Een allereerste lustrum dat ik uiteraard niet onopgemerkt voorbij laat gaan.

  • Maandagochtend 29 juni gaan er 300 puzzelballonnen de lucht in. Vind je een ballon met een prijspuzzelkaartje en weet je de puzzel op te lossen, dan kun je kans maken op een Betekstpakket. Vind je een prijspuzzelkaartje zonder ballon, dan mag je ook meedoen!
  • Daarnaast geef ik de komende weken nieuwe Nederlandse woorden weg. Deze woorden kun je op verschillende boekverzamelplaatsen in Alkmaar vinden. Ik zal af en toe zo'n vindplaats op Facebook publiceren. Misschien is er ook een bij jou in de buurt.
  • Als klap op de vuurpijl doneert Betekst in oktober van dit jaar (2015) €500,- aan twee taalprojecten in de regio. Meer hierover volgt binnenkort via deze website en de Facebookpagina.

Wil je op de hoogte blijven van alle feestelijkheden, volg Betekst op Facebook. Wil je zeker weten dat je niets mist, zorg er dan voor dat je 'Meldingen ontvangen' aanvinkt in het 'vind ik leuk'-uitklapmenu.