Michael Kabela

Directeur

Molinos de Viento

Toptekstschrijver! Altijd punctueel, accuraat en uitermate creatief. Luistert scherp, denkt mee en levert steeds weer doeltreffende resultaten. Van harte aanbevolen!

Barbera Veul

Hoofdredacteur

Kleine Maatjes

Bertine van Betekst: een humorvol, vakkundig en prettig persoon. Betekst is zeker een aanrader!

Dorine Dokter

Buro Troost

Bertine is altijd beschikbaar om me bij te staan wanneer ik "worstel met de woorden". Ze voelde direct aan welke taalstijl er hoort bij mijn bedrijf en daarnaast is ze een supertof mens met een groot gevoel voor humor, accuratesse en timing!

Iris Zwart

Management Trainee

Technische Unie

Over de tekst naar aanleiding van een interview: ‘Hartstikke bedankt voor het verhaal. Ontzettend goed geschreven, voor mijn gevoel precies de juiste toon zoals ik het bedoeld heb in het gesprek. Fijn om terug te lezen, dankjewel!’

Jan Ferwerda

Directeur

Technische Unie

Over de tekst naar aanleiding van een interview: Over klantverhalen voor de Technoscoop – het vakblad van Technische Unie: ‘Top! Wij zijn dik tevreden. Ik zou een beetje commentaar willen hebben, maar ik heb niets.’

Jerry Ploeg

Manager European Sales offices

AFPRO Filters

Over de herschreven tekst voor een direct mail: Te gekke tekst! Dit spreekt veel meer aan. De mensen hebben met ons gesproken en hebben aangegeven de case studie te willen ontvangen.

Joost Baan

Senior Consultant

Heiwegen Consultancy

Ik ken Bertine als onverwacht en scherp. Ze is nieuwsgierig en begrijpt heel snel wat er van haar gevraagd wordt. Betekst levert!

Mirjam Boom

Boom illustratief ontwerp

Bertine is heel erg enthousiast in haar werk en legt veel passie in wat zij doet. Heel professioneel en met veel aandacht voor detail schrijft zij de juiste tekst.